Hapé
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelepon Kami
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com
  • promote02
  • promote02

Produk kami

Kanyataan nyata

Kami ngagaduhan sababaraha fakta super di dieu

  • KUNTAI covers an area of 17,000 square metersKUNTAI covers an area of 17,000 square meters

    Nyertakeun daérah

    KUNTAI nyertakeun luas legana 17,000 méter pasagi

  • More than 200 employeesMore than 200 employees

    Karyawan

    Langkung ti 200 pagawé

  • 800tons800tons

    Produktivitas

    800tons

Panerapan

  • southeast-3.jpg
  • southeast-3.jpg
  • southeast-3.jpg
  • southeast-3.jpg