Hapé
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelepon Kami
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

2PC balap balap katutup ASME Standar nganggo ISO 5211 dipasang B404MA

Katerangan Singkat:

2PC balap balungan balungan ASME Standar nganggo padalan ISO 5211

Produk Produk: B404MA

Ukuran : 1/4 "-4"

Bahanna: SS304 / 316

Tekanan Gawé : ANSI KELAS 150

Kakuatan: Manual, Pneumatic sayogi

Standar Desain : ASME B16.34

Flange Standard : ASME B16.5

Pamariksaan sareng Uji : API598

MOQ: 50 potongan

Syarat pamayaran: T / T, L / C


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Klep ieu diwangun tina stainless steel, bahan 304/316. Éta tiasa dianggo pikeun ngontrol aliran cai, minyak sareng gas, kalebet rupa-rupa média korosi sareng média radioaktif.

Kauntungan Produk:

1. Nganggo korsi bal RPTFE, anu gaduh intensitas anu langkung ageung sareng kamampuan langkung tahan ti PTFE;
2. Bahan nyumponan standar internasional, asam sareng alkali résistansi, cocog pikeun gas sareng korosip.

Aplikasi:

Produk KUNTAI sacara umum dilarapkeun dina widang anu aya hubunganana minyak & gas, kimia & petro-kimia, industri pangan, pasokan cai, pangobatan cai, gedong & konstruksi, industri cahaya, generasi listrik, farmasi, bio-téknologi, alat laboratorium, laut anu sanés.

Kemasan:

Kantong plastik / non-anyaman, teras janten kana karton, akhirna palet / kasus veneer, atanapi janten syarat khusus palanggan.

Langkung langkung rinci, mangga unduh E-katalog kami!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami