Hapé
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelepon Kami
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

Tentang Kami

Perkawis KUNTAI

Yayasan & Lokasi

Saprak diadegkeun dina 2010, Cangzhou Kuntai Logam Produk Manufacturing Co, Ltd gaduh reputasi anu panjang pikeun kualitas sareng inovasi dina pembuatan klep SS sareng fittings. Tempatna di Cangzhou, Provinsi Hebei, anu caket pisan di Pelabuhan Xingang, Tianjin, nyayogikeun kaayaan urang pikeun pangunjung.

Kalayan ékspor ka langkung ti 30 nagara, kami parantos ngadegkeun reputasi anu hébat ti para nasabah di Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Wétan Kidul sareng daérah sanésna. Ngaliwatan 10 taun pangalaman, urang terang kumaha pikeun ngarengsekeun komplikasi proyék pikeun industri naon waé, kusabab kami gaduh tim khusus pikeun insinyur pikeun nanganan tantangan naon waé pikeun aplikasi industri naon waé.

Produk

KUNTAI nawiskeun rupa-rupa produk kontrol aliran, kalebet Ball Valve, Gate Valve, Globe Valve, Check Valve, Y Strainer, Camlock / Quick Coupling, sareng sadaya jinis kétang anu dilakukeun tina stainless steel, sareng bahan utama 304 / 304L / 316 / 316L, jsb. Upami anjeun milari klep & kelengkapan SS kualitas luhur di China, punten percanten Kuntai bakal masihan anjeun kejutan anu cukup.

Panerapan

Produk KUNTAI sacara umum dilarapkeun dina widang anu aya hubunganana minyak & gas, kimia & petro-kimia, industri pangan, pasokan cai, pangobatan cai, gedong & konstruksi, industri cahaya, generasi listrik, farmasi, bio-téknologi, alat laboratorium, laut anu sanés. 

Kamampuhan

KUNTAI nutupan wewengkon 17,000 méter pasagi, kalayan langkung ti 200 pagawé, damel kapasitas taun 800tons.

Kami gaduh garis produksi lengkep, tina desain kapang, casting, mesin ka perawatan permukaan. Dina hal téknologi, urang gaduh kamampuan R&D anu kuat pikeun nyumponan syarat khusus para nasabah , sapertos liang jero, rongga kompleks, posisi anu jéntré, jsb.

Sertifikasi

Kami parantos nampi sertipikat sistem manajemén kualitas IS0 9001, Sertipikasi syarat RoHS sareng sertifikasi CE, anu mastikeun yén produk aman sareng mumpuni. 

Palayanan

 

KUNTAI mangrupikeun perusahaan individu anu prestasina parantos dilaksanakeun ku karajinan sareng bakti karyawan na. Kalayan jaminan pikeun kualitas luhur ku pamariksaan ketat dina unggal prosés, kami nyayogikeun standar kaélokan produk pikeun sadayana para palanggan ayeuna sareng ka hareup kami. Dimana wae anjeun di dunya, euweuh urusan kumaha pangabutuhna syarat anjeun, kami ngajamin réspon gancang sadaya kaperluan anjeun. Kami di dieu pikeun anjeun!

Punten wartosan info@kuntaivalve.com kanggo inpormasi anu langkung lengkep!