Hapé
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelepon Kami
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

Taros Kami

Cangzhou Kuntai Logam produk Manufacturing Co., Ltd.

Alamat

Wang Jia Pu Xiang Yu Zhuang Zi Cun, Cang County, Kota Cangzhou, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

0086-13393391989
0086-13333275819

Jam

Senén-Saptu: 08:30 ka 17:30
Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami