Hapé
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelepon Kami
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

MINI Bola Klep M / F B111S

Katerangan Singkat:

MINI Bola Klep M / F

Kodeu Produk : B111S

Ukuran : 1/4 "-1"

Bahanna: Bahan Pangan Kelas SS304 / 316

Tekanan Gawe : 1000PSI / PN63

Dibaca: ASME B1.20.1 (NPT), DIN2999, BS21, ISO228-1 & ISO7-1

Pamariksaan sareng Uji coba: API598, EN12266

MOQ: 50 potongan

Syarat pamayaran: T / T, L / C


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Klep ieu diwangun tina stainless steel, bahan 304/316. Éta tiasa dianggo pikeun ngontrol aliran cai, minyak sareng gas, kalebet rupa-rupa média korosi sareng média radioaktif.

Kauntungan Produk:

1. Awak Mini, ngiritkeun seueur rohangan;
2. Nganggo korsi bal RPTFE, anu langkung intensitas langkung seueur sareng kamampuan tahan panas tibatan PTFE;
3. Desain Saniter: sadaya permukaan digosok pikeun nyumpingan standar kelas kadaharan saé, permukaan anu éndah.
4. Bahan nyumpingan standar internasional, asam sareng alkali résistansi, cocog pikeun gas sareng korosip.

Aplikasi:

Produk KUNTAI sacara umum dilarapkeun dina widang anu aya hubunganana minyak & gas, kimia & petro-kimia, industri pangan, pasokan cai, pangobatan cai, gedong & konstruksi, industri cahaya, generasi listrik, farmasi, bio-téknologi, alat laboratorium, laut anu sanés.

Kemasan:

Kantong plastik / non-anyaman, teras janten kana karton, akhirna palet / kasus veneer, atanapi janten syarat khusus palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami