Hapé
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelepon Kami
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

Warta

  • Ékspor Ngalun Nalika Ékspor Nolak, Langkung Usaha Dipikin Kanggo Ngajaga Stab Dagang Leungit

    Ékspor Cina ningkat 8,2% dina bulan April dibandingkeun sareng sasih dina taun ka tukang, sedengkeun impor turun 10,2 persén, numutkeun data pang anyarna tina General Administration Customs, PRChina. "Ékspor ros sareng impor murag" trend dasarna ngawangun pembalikan sareng s ...
    Maca deui
  • Aplikasi klep baja stainless

    Klep baja tahan karat dipaké pikeun ngontrol cairan dina sistem panyambungan saluran pipa ku cara ngarobah saluran cross-section sareng arah medium. Éta ngagaduhan fungsi diversion cairan, cut-off, adjustment, throttling, preventi ...
    Maca deui
  • Nimbulkeun Korosi tina Katup Stainless Steel

    Baja tahan karat henteu kabeungkeut, tapi gaduh daya tahan korosi anu kuat, anu dirobih ku komposisi kimia tina baja, lingkungan operasi sareng medium cairan. Janten naon anu nyababkeun karét stainless steel karat? Anu ...
    Maca deui