Hapé
0086-13393391989 / 0086-13333275819
Nelepon Kami
0086- (0) 317-2010568
E-mail
info@kuntaivalve.com

Union Dataran F / F

Katerangan Singkat:

Union Dataran F / F

Ukuran : 1/8 "-4"

Bahanna: SUS304 / 304L, SUS316 / 316L

Tekanan Gawe : 150LBS

Dibaca: NPT, BSP, BSPT, DIN2999

Ukuran Dimensi : EN10241 , ISO4144, SP114

MOQ: 50 potongan / ukuran

Syarat pamayaran: T / T, L / C


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

STEINLESS STEEL THTING TUJUAN KAJE
Bahan Baja karét kualitas tinggi AISI 304,316,304L, 316L
Standar ANSI, DIN, JIS, BS
Tutas NPT, BSP, BSPT, DIN2999
Ukuranna 1/8 ″, 1/4 ″, 3/8 ″, 1/2 ″, 3/4 ″, 1 ″, 11/4 ″, 11/2 ″, 2 ″, 21/2 ″, 3 ″, 4 ″                       
Model Rawa, Elbows, Nipples, Bushings, Plugs, Unions, jsb.
Téhnik Casting, Welding
Sambungan Lalaki, Awéwé, Wleded
Bentuk Sarua, Ngurangan
Sertipikat ISO9001, CE
Panerapan Cocog sareng pipa jalur nyambungkeun cai, uap, hawa, gas, minyak sareng sapanu.
Gambar atanapi desain anu ditawarkeun.
Pakét 1. Kupon.
2. Cartons sareng palet veneer.
3. Kartu kalayan kasus veneer.
Atawa salaku syarat customer.
Kaunggulan 1. OEM, ODM, OBM sadayana diidinan.
2. Kualitas luhur sareng harga kalapa,
3. Tim pelayanan propésional jualan,
Kintunan Ku hawa atanapi laut, By ekspres.
Waktos pangiriman < 10000pcs, dina waktu 30 dinten
≥10000pcs, bisa ditingali
Catetan 1.Kami henteu gaduh MOQ anu ketat, tapi kami ngarepkeun tatanan supados langkung ti 5000USD, supados biaya ékspor henteu ngeusian saimbang anu ageung. Pesenan leutik biasana ningkatkeun biaya urang sareng bakal nyababkeun harga anu langkung luhur.
2. Upami anjeun teu tiasa mendakan barang anu anjeun peryogikeun dina wéb kami, punten nelepon atanapi email ka kuring. Kami henteu nempatkeun unggal produk anu tiasa kami lakukeun dina situs ieu, kumaha waé, kami gaduh seueur produk anu aya hubunganana sareng salawasna resep ngabantosan anjeun.
3. Urang tiasa nempatkeun logo klien dina produk, tapi biasana gaduh syarat kuantitas. Punten nyambungkeun kami pikeun detil.
4. sertipikat bahan (sertipikat pamariksaan) sayogi dina unggal tatanan.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami